In verband met tweede paasdag (maandag 1 april) kan de dag waarop Buha uw afval ophaalt veranderd zijn. Het Buha kantoor en de brengpunten zijn op tweede paasdag gesloten. 

Tweede paasdag (maandag 1 april)

Gemeente Doetinchem

  • Adressen waar de ophaaldag voor PBD-containers (oranje deksel) op maandag 1 april valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 6 april. 
  • Adressen waar de ophaaldag voor PBD zakken op maandag 1 april valt, kunnen hun zakken aan de straat zetten of ophangen op dinsdag 2 april. 
  • Adressen waar de ophaaldag voor papiercontainers (blauwe deksel) op maandag 1 april valt, kunnen hun container aan de straat zetten op woensdag 3 april. 

Gemeente Oude IJsselstreek

  • Adressen waar de ophaaldag voor GFT+E op maandag 1 april valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 6 april. 

Deze informatie is ook terug te vinden op www.mijnafvalwijzer.nl en in de Afvalwijzer app. Meldingen over de openbare ruimte kunnen ook buiten openingstijden worden doorgegeven op www.buha.nl/melding.

Goede Vrijdag (29 maart)

Op Goede Vrijdag is de afvalinzameling ongewijzigd. Het Buha kantoor en het brengpunt aan de Roerstraat in Doetinchem zijn die dag geopend op de normale openingstijden. Omdat we rond het paasweekend drukte verwachten op onze brengpunten, willen we u er graag op attenderen dat u als inwoner van de gemeente Doetinchem met snoeiafval op zaterdagen ook terechtkunt op de tijdelijke extra brengpunten in Gaanderen en Wehl. 

De medewerkers van Buha wensen u fijne paasdagen!