Bij Buha werken professionals met jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedmanagement. Zowel het beheren als het onderhouden van maatschappelijk vastgoed is bij ons in goede handen.

De kennis en expertise wordt ingezet voor verschillende soorten vastgoedportefeuilles (maatschappelijk en commercieel vastgoed). Ons doel is om vastgoed zo effectief mogelijk in te zetten voor het creëren van maatschappelijk rendement. Door optimaal georganiseerde en uitgevoerde beheerprocessen hebben onze klanten (onder andere de gemeentes Doetinchem, Doesburg en Oude IJsselstreek) mogelijkheden om gericht te sturen op hun vastgoedportefeuille. Dit wordt afgestemd op de ambities van de opdrachtgever. 

Wij zijn gespecialiseerd in: 

  • Technisch beheer 
  • Juridisch beheer 
  • Financieel beheer 
  • Administratief beheer

Wij bewaken processen, monitoren de klanttevredenheid en zorgen voor één duidelijke communicatielijn. Met onze werkwijze slagen wij er sinds jaar en dag in om ervoor te zorgen dat het vastgoed optimaal presteert en voldoet aan de verwachtingen van de stakeholders. 

Missie en Visie 
Met onze missie streven we naar 'het duurzaam realiseren, exploiteren en in stand houden van kwalitatief hoogwaardig maatschappelijk vastgoed, waar mensen graag verblijven, sporten en recreëren.'

Dit bereiken we door te sturen op een hoog maatschappelijk rendement, waarbij we uitgaan van transparantie en de juiste balans tussen duurzaamheid, maatschappelijk belang en financiële gevolgen. Vanuit een integrale blik wordt voortdurend geanticipeerd op veranderingen en ontwikkelingen.