Buha bv zoekt een (junior) wegbeheerder (32 - 40 uur per week) die integraal en efficiënt zorgt voor het wegonderhoud in de gemeente Doetinchem.

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte in de gemeente Doetinchem. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Onze vakgebieden zijn: afvalinzameling, groen, parkeren, handhaving, accommodaties, begraven, infrastructuur en riolering.

Midden in de samenleving

We zijn trots op ons sociale hart en staan midden in de samenleving. Zo bieden we bijvoorbeeld mensen die moeite hebben met het vinden van een (reguliere) baan een werkplek waar ze kunnen werken en leren. Onze cultuur is naast sociaal ook praktisch; we zijn sociale en nuchtere doeners. We streven naar een mix én match tussen jong en oud en stimuleren iedereen die bij ons werkt om zijn hele carrière lang te blijven leren.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van asfalt- en elementenverharding in de gemeente Doetinchem in de ruimste zin van het woord;
  • Je beoordeelt voorstellen voor wegafzettingen en coördineert de wegomleidingen in samenwerking met hulpdiensten en instanties;
  •  Je vertaalt de jaarlijkse weginspecties naar uitvoeringsprogramma’s en zet uitvoeringsbudgetten verantwoord in;
  • Je vertegenwoordigt Buha bv vanuit jouw vakgebied bij (gemeentelijke) opdrachtgevers;
  • Je beoordeelt inritvergunningen;  
  • Je beheert de digitale mobiliteitsdata.

Wie zoeken we voor deze functie?

Wij zoeken een collega die flexibel is en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je hebt een passie voor wegbeheer en bent leergierig. Je hebt de kans om opgeleid te worden door een ervaren en enthousiaste collega die over enkele jaren met pensioen gaat en jou alle kneepjes van het vak leert. Verder werk je graag in teamverband en onderhoud je relaties met andere wegbeheerders in de omgeving. Het werk- en denkniveau voor deze functie is minimaal MBO.

Wat bieden wij je?

  • Je hebt de ruimte om invulling te geven aan jouw werk en (loop)baan.
  • Een organisatie met korte lijnen en waar slagvaardig gewerkt wordt.
  • Een gezellige werksfeer en een gezonde werk-privé balans.
  • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao GEO Services, zoals een woon-werk vergoeding en een flexibel in te zetten keuzebudget van 13,44%. Afhankelijk van je leeftijd bedraagt het salaris €2.938 - €4.472 bruto per maand op basis van 40 uur per week.                    

Solliciteren

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 2 april 2023 via sollicitatie@buha.nl. Ook wanneer je startende bent in dit vakgebied, zien wij je sollicitatie graag tegemoet!   Neem voor meer informatie contact op met Sander Rutjes (Coördinator Infra Grijs) op telefoonnummer (06) 380 66 501 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer (06) 136 62 258.