In verband met Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) en Tweede Pinksterdag (maandag 20 mei) kan de dag waarop Buha uw afval ophaalt veranderd zijn. Het Buha kantoor en de brengpunten zijn op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag gesloten. 

Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei)

  • Adressen waar de ophaaldag voor GTE+E (container met groene deksel) of papier (container met blauwe deksel) op donderdag 9 mei valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 11 mei. 

Tweede Pinksterdag (maandag 20 mei)

  • Adressen waar de ophaaldag voor GFT+E (container met groene deksel) op maandag 20 mei valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 18 mei.
  • Adressen waar de ophaaldag voor PBD zakken op maandag 20 mei valt, kunnen hun zakken aan de straat zetten of ophangen op dinsdag 21 mei.
  • Adressen waar de ophaaldag voor papier (container met blauwe deksel) op maandag 20 mei valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 18 mei. 
  • De verzamelcontainers voor papier worden op dinsdag 21 mei geleegd.

Deze informatie is ook terug te vinden op de inzamelkalender. Meldingen over de openbare ruimte kunnen ook buiten openingstijden worden doorgegeven via FIXI.

Extra tijdelijke brengpunten voor snoeiafval

Omdat we rond deze dagen drukte verwachten op ons brengpunt in Doetinchem, willen we u er graag op attenderen dat u als inwoner van de gemeente Doetinchem met snoeiafval op zaterdagen ook terecht kunt op de tijdelijke extra brengpunten in Gaanderen en Wehl. Kijk voor meer informatie en openingstijden op de pagina over onze brengpunten.