De gemeente Doetinchem zwerfafvalvrij, dat doen we samen. Op zaterdag 18 maart is het landelijke opschoondag en kunt u helpen om zwerfafval op te ruimen. Dat kan alleen, maar u kunt ook aansluiten bij één van de ingeschreven groepen of een eigen groep samenstellen. Op www.nederlandschoon.nl kunt u zich aanmelden en bekijken wie er aan de slag gaat in welk gedeelte van de gemeente Doetinchem.

Ophaalservice

Buha komt de zakken met verzameld zwerfafval gratis bij u ophalen. U kunt uw zakken aanmelden door het aantal en de locatie (een goed zichtbare en vindbare plaats) door te geven via Whatsapp op het telefoonnummer 06 237 982 44. Op zaterdag 18 maart worden de zakken opgehaald tot 15.00 uur. Zakken die na die tijd worden aangemeld kunt u mee naar huis nemen. Ze worden opgehaald op dinsdag 21 maart.
 

Vaker zwerfafval opruimen

Heeft u na de Landelijke Opschoondag de smaak te pakken gekregen? Dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger bij Buha. Zij zorgen dat u materialen krijgt en uw zakken met verzameld zwerfafval worden opgehaald. Kijk voor meer informatie op www.buha.nl/zwerfafval.