Vanaf zaterdag 23 maart geopend: extra tijdelijke brengpunten voor snoeiafval in Gaanderen en Wehl

Past die enorme berg snoeiafval niet meer in uw groene container voor GFT+E (groente-, fruit- en tuinafval + etensresten)? Dan kunt u het op drie plaatsen gratis inleveren: het Buha brengpunt aan de Roerstraat in Doetinchem en de tijdelijke extra Buha brengpunten voor snoeiafval in Gaanderen en Wehl.

Openingstijden

De tijdelijke extra brengpunten in Gaanderen en Wehl zijn iedere zaterdag open van zaterdag 23 maart tot en met zaterdag 25 mei. Later dit jaar zijn de extra brengpunten iedere zaterdag geopend van zaterdag 14 september tot en met 30 november. 

  • Het extra brengpunt voor snoeiafval in Gaanderen (Pierikstraat 16) is van zaterdag 23 maart tot en met zaterdag 25 mei iedere zaterdag geopend van 8.30 - 11.00 uur.
  • Het extra brengpunt voor snoeiafval in Wehl (naast Keppelseweg 41) is van zaterdag 23 maart tot en met zaterdag 25 mei iedere zaterdag geopend van 12.00 - 14.30 uur.
  • Snoeiafval kan ook naar het Buha brengpunt aan de Roerstraat in Doetinchem worden gebracht (openingstijden: zie de pagina over het brengpunt). 

Bij al onze brengpunten geldt legitimatieplicht: u moet een geldig legitimatiebewijs laten zien waarmee u kunt aantonen dat u uit de gemeente Doetinchem komt.

U kunt alleen snoeiafval brengen

Bij de brengpunten kunt u terecht met snoeiafval van bomen, struiken en coniferen. Al uw overige organische tuinafval mag in uw groene container voor GFT+E. Het ingezamelde snoei- en GFT+E afval laat Buha composteren. U mag geen zand, aarde, stammen, tegels, potten of bielzen brengen. Op de pagina over het brengpunt leest u waar u terecht kunt met uw overige grof huishoudelijke afval.