Ben je een vakbekwaam hovenier en zie je het als een uitdaging om te werken aan de groene openbare ruimte in Doetinchem? Ben je op zoek naar een baan met meer verantwoordelijkheid? Dan ben je onze nieuwe collega!

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Bij Buha werken ondernemende vakmensen met een passie voor de openbare ruimte. Servicegericht, flexibel, trots, betrokken en toegankelijk.

Wat houdt de baan in?

Als leermeester werk je samen met je team aan het onderhouden van het groen in jouw werkgebied. Onderdeel van je werk is het begeleiden van medewerkers met een sociale arbeidsplaats. Samen met de jobcoach help je deze medewerkers bij het ontwikkelen van vaktechnische en sociale vaardigheden.

Wie zoeken we voor deze functie?

We zijn op zoek naar een leermeester die zowel vaktechnisch als sociaal sterk is. Je neemt graag het voortouw en ziet het als een uitdaging om samen met je collega’s te werken aan een optimaal resultaat. Je deelt graag je kennis en vaardigheden om collega’s nieuwe dingen te leren. Zelf heb je minimaal een afgeronde opleiding vakbekwaam medewerker groenvoorziening op MBO 3 niveau, enkele jaren werkervaring en een rijbewijs BE. De volgende cursussen en opleidingen zijn een pré: opleiding tot leermeester, veilig werken langs de weg, flora en fauna wetgeving 2 en de cursus begeleiding sociale arbeidsplaats. Mocht een aanvullende cursus of opleiding nodig zijn, dan bieden we je deze graag aan.

Wat bieden wij je?

We bieden je een veelzijdige baan met grote mate van eigen verantwoordelijkheid in een bedrijf met een goede en collegiale werksfeer. De salarisindicatie bedraagt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, maximaal € 3.115 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Ook bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werk vergoeding en een flexibel in te zetten keuzebudget van 13,19%.

Hoe kun je solliciteren?

Je kunt solliciteren via sollicitatie@buha.nl. Neem voor meer informatie contact op met Charlotte van den Berg (Wijkbeheerer) op telefoonnummer 06 206 494 74 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer (06) 136 62 258.