Stagiair Groenvoorziening

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage (start in september 2024) in het groen waarbij je ervaring opdoet met het onderhouden van de groene openbare ruimte in de gemeente Doetinchem? Lees dan gauw verder! 

 

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte in de gemeente Doetinchem. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Onze vakgebieden zijn: afvalinzameling, groen, parkeren, handhaving, accommodaties, begraven, infrastructuur en riolering.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Bij Buha is geen dag hetzelfde. Toch geven we je graag een inkijkje in hoe je werkdag bij ons eruit zou kunnen zien. Het is 7.15 uur, je hebt je fiets in de stalling gezet en drinkt nog even een kopje koffie op onze locatie aan de Havenstraat in Doetinchem. Om 7.30 uur zijn en jij en je collega’s zijn klaar voor vertrek. Jullie gaan onderweg naar een plantsoen in de binnenstad van Doetinchem. Na het groeizame weer van de afgelopen weken kan het plantsoen wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Dit plantsoen is in het najaar door jullie opnieuw ingeplant, ook de nieuwe bomen staan er mooi bij. Om 10.00 uur houden jullie een korte pauze in het werkcafé. 

Daarna gaan jullie verder met het elektrisch maaien van wat grasranden. Om 12.30 uur lunch je samen met alle Buha collega’s in het werkcafé. Daarna is het tijd om wat hagen te snoeien in Gaanderen. Nadat jullie klaar zijn is het fietspad weer goed begaanbaar. Ook worden op die plek nog wat boomspiegels schoongemaakt. In het najaar wordt het bosplantsoen aan de overkant van het fietspad door jullie weer gesnoeid. 

Om 16.00 uur zit het werk erop. Op naar je volgende stagedag! 

Wat ga je doen?

Je bent als hovenier in eerste instantie verantwoordelijk voor het groen en de bomen in jouw werkgebied in de wijken, het buitengebied en de natuurgebieden. Daarnaast zet je je met een brede blik in voor een prettige en veilige woonomgeving voor de bewoners. Jouw werk maakt hierin het verschil. We zoeken daarom een hovenier met nét dat beetje extra.

Wie zoeken we voor deze stage?

  • Je bent een enthousiaste leerling van een praktijkgerichte groenopleiding (MBO).
  • Je bent proactief en werkt graag samen met andere collega’s.
  • Je bent gemotiveerd en leergierig.
  • Je vindt het leuk om afwisselend werk te doen.

Wat bieden we je?

  • Een gezellige en leerzame stageplek bij een bedrijf waar veel gebeurt. 
  • Begeleiding door deskundige en enthousiaste praktijkopleiders en vakcollega’s.
  • Ruimte voor om jezelf te ontwikkelen en met frisse ideeën te komen.
  • Een stagevergoeding van €400,- bruto en een reiskostenvergoeding van €0,23 netto per kilometer.

Enthousiast geworden? Zo kun je je solliciteren!

Ben jij de stagiaire die wij zoeken? Solliciteer via sollicitatie@buha.nl. Neem voor meer informatie contact op met Marc Welling (coördinator Wijkbeheer centrum/Gaanderen) op telefoonnummer (0314) 377 173 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer (0314) 646 541.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.