Groene vakkracht / hovenier

Buha zoekt groene vakkrachten / hoveniers met hart voor groen! Werk je als hovenier en ben je benieuwd hoe het zou zijn om je werk te doen in de groene openbare ruimte? Laten we dan snel kennismaken!

 

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte in de gemeente Doetinchem. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Onze vakgebieden zijn: afvalinzameling, groen, parkeren, handhaving, accommodaties, begraven, infrastructuur en riolering.

Midden in de samenleving

Bij Buha werken sociale en nuchtere doeners. We streven naar een mix én match tussen jong en oud en stimuleren iedereen die bij ons werkt om zijn hele carrière lang te blijven leren. Daarnaast zijn we trots op ons sociale hart en staan we midden in de samenleving. Zo bieden we bijvoorbeeld mensen die moeite hebben met het vinden van een (reguliere) baan een werkplek waar ze kunnen werken en leren.

Wat ga je doen?

Je bent als hovenier in eerste instantie verantwoordelijk voor het groen en de bomen in jouw werkgebied in de wijken, het buitengebied en de natuurgebieden. Daarnaast zet je je met een brede blik in voor een prettige en veilige woonomgeving voor de bewoners. Jouw werk maakt hierin het verschil. We zoeken daarom een hovenier met nét dat beetje extra.

Wie zoeken we voor deze functie?

  • Je onderhoudt makkelijk contact met bijvoorbeeld leveranciers en vrijwilligers. In overleggen, afstemmen en bemiddelen ben je sterk. Je staat stevig in jouw schoenen, durft beslissingen te nemen en beïnvloedt collega’s op een coachende en positieve manier. Collega’s met een sociale arbeidsplaats maken namelijk ook onderdeel uit van jouw team en die moet je soms even op weg helpen en bijsturen. 
  • Je bent in het bezit bent van een diploma Hovenier (minimaal mbo-niveau 2) of bent bereid dit diploma te halen. Het werk- en denkniveau voor deze functie is minimaal MBO. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B en E (of bereidheid om rijbewijs E te halen).

Maar minstens zo belangrijk vinden we het wie jij bent als mens. Als je service- en oplossingsgericht bent, flexibel en betrokken, je eigen regie voert en hart voor de zaak hebt, dan val je bij ons in goede aarde!

Wat bieden we je?

Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao GEO Services, zoals een woon-werk vergoeding en een flexibel in te zetten keuzebudget van 13,5%. Het salaris bedraagt €2.650 - €3.191 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Enthousiast geworden? Zo kun je je solliciteren!

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer via sollicitatie@buha.nl. Neem voor meer informatie contact op met Marc Welling (coördinator Wijkbeheer centrum/Gaanderen) op telefoonnummer (0314) 377 173 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer (0314) 646 541.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.