Buha zoekt groene vakkrachten en stagiairs!

Buha zoekt groene vakkrachten en stagiaires met hart voor groen! Werk je als hovenier en ben je benieuwd hoe het zou zijn om je werk te doen in de groene openbare ruimte? Of wil je graag hovenier worden en zoek je een fijne stageplek waar je kunt werken en leren? Bekijk dan gauw onze vacatures!

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte in de gemeente Doetinchem. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Onze vakgebieden zijn: afvalinzameling, groen, parkeren, handhaving, accommodaties, begraven, infrastructuur en riolering.

Midden in de samenleving

We zijn trots op ons sociale hart en staan midden in de samenleving. Zo bieden we bijvoorbeeld mensen die moeite hebben met het vinden van een (reguliere) baan een werkplek waar ze kunnen werken en leren. Onze cultuur is naast sociaal ook praktisch; we zijn sociale en nuchtere doeners. We streven naar een mix én match tussen jong en oud en stimuleren iedereen die bij ons werkt om zijn hele carrière lang te blijven leren. Daarnaast staan belangrijke onderwerpen als klimaatadaptatie, circulaire afvalstromen en duurzaamheid hoog op onze agenda.

Onze groene vacatures

Bekijk hier onze groene vacatures: