Ben jij een ervaren BOA en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die een bijdrage levert aan het verder ontwikkelen van het team en collega’s coacht in hun werk. 

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, veilige én duurzame leefomgeving. Bij Buha werken ondernemende vakmensen met een passie voor de openbare ruimte. Servicegericht, flexibel, trots, betrokken en toegankelijk.

Wat houdt de baan in?

  • Je werkt wijkgericht en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor één van de werkgebieden in de gemeente Doetinchem.
  • Je coacht je collega’s in hun dagelijkse werk en levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van het team.
  • Je begeleidt nieuwe medewerkers en zorgt dat ze goed worden ingewerkt.
  • Je signaleert, analyseert en draagt oplossingen aan voor praktijksituaties. Op basis van meldingen en praktijksituaties stel je per wijk een dagplanning op.
  • Je organiseert een wekelijkse briefing met collega’s om o.a. praktijksituaties te bespreken en van elkaar te leren.
  • Je werkt samen met netwerkpartners (o.a. politie en gemeente Doetinchem) en adviseert collega’s van andere vakgebieden binnen Buha met je vakkennis. Je gaat op een prettige manier in gesprek met inwoners en ondernemers.  
  • Je verricht reguliere handhavings- en toezichtwerkzaamheden in de openbare ruimte.
  • Je anticipeert actief op situaties. Hierbij ben je je bewust van je houding, gedrag en je communicatie.

Wie zoeken we voor deze functie?

Wij zijn op zoek naar een collega met een prettige, maar toch stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden. Je bent positief ingesteld en gaat makkelijk met mensen in gesprek. Je kunt goed omgaan met feedback en vindt het geen probleem collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheid. Je hebt een goede lichamelijke conditie, bent flexibel inzetbaar (onregelmatige diensten) en beheerst de Nederlandse taal. Je bent in het bezit van een rijbewijs en een BOA diploma.

Wat bieden wij je?

We bieden je een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid in een bedrijf met een prettige werksfeer.Ook bieden wij een martconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werk vergoeding en een flexibel in te zetten keuzebudget van 13,19%. Je krijgt de kans om je verder te specialiseren door middel van opleidingen en trainingen.

Hoe kun je solliciteren?

Je kunt solliciteren door voor 18 juni 2021 je sollicitatiebrief en CV te mailen naar sollicitatie@buha.nl. Neem voor meer informatie contact op met Lambert Damen (Manager Handhaving en Parkeren) op telefoonnummer (0314) 377 488 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer (06) 136 62 258. De kennismakingsgesprekken staan gepland op 24 juni 2021. De vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet.