Vacature: Meewerkend voorman groen (40 uur per week) (01-11-2018)

Ben jij een goede groenvoorziener die het groen in Doetinchem er graag piekfijn bij ziet liggen? Wil je meer verantwoordelijkheid en zie je er een uitdaging in om samen te werken aan fijne, leefbare wijken? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Buha bv is een zelfstandig publiek bedrijf gericht op het beheren en onderhouden van de openbare ruimte in en rondom Doetinchem. Met ruim 150 medewerkers werken wij aan een dienstverlening van het hoogst mogelijke niveau. Wij hebben gezamenlijk een oog- en oor functie en kijken met een brede blik op de openbare ruimte. Op een unieke wijze bieden wij beheer en onderhoud van de buitenruimte onder één dak. 

Functie-inhoud

Als Meewerkend Voorman groen coördineer je de uitvoering en help je mee om de werkzaamheden uit te voeren. Ook begeleid je medewerkers met een sociale arbeidsplaats. Je houdt de wijk schoon, veilig en leefbaar. Je werkt mee aan het onderhouden van bijvoorbeeld straten, trottoirs, riolering, openbaar groen, straatlantaarns, banken, speeltuinen en begraafplaatsen. Vakmensen en medewerkers met een sociale arbeidsplaats helpen je daarbij. Je begeleid samen met de vakmensen deze medewerkers in het vak en draagt je kennis aan hen over. Je werkt samen met de jobcoach. Hij ondersteunt de medewerkers in sociale vaardigheden. We organiseren het werk zoveel mogelijk vanuit de wijken zelf. Dat betekent dat je veel in de wijken aanwezig bent.

Wie zoeken we voor deze functie?

Wij zijn op zoek naar een groenvoorziener met goede sociale en contactuele vaardigheden. Je vindt het leuk om anderen dingen te leren en samen te werken. Daarbij neem je je verantwoordelijkheid en laat je zien dat je van doorzetten houdt. Je bent gediplomeerd groenvoorziener en hebt daarnaast een MBO opleiding niveau 4 gevolgd en bent in het bezit van een rijbewijs BE. Ook heb je enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie en heb je de volgende cursussen gevolgd of ben je bereid deze in de toekomst te gaan volgen:

  • Opleiding tot leermeester
  • Certificaat veilig werken langs de weg en Flora en Fauna wetgeving 2
  • Cursus begeleiding sociale arbeidsplaats

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een veelzijdige baan met grote mate van eigen verantwoordelijkheid in een prettige werkomgeving. Ook bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werk vergoeding en een eindejaarsuitkering.

Hoe kun je solliciteren?

Ben jij de Meewerkend Voorman groen die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar sollicitatie@buha.nl. Neem voor meer informatie contact op met Han Egberink (manager Wijkbeheer) op telefoonnummer (0314) 377 416 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer (06) 13662258.