Vacature: Chauffeur / algemeen medewerker team Grondstoffen en Techniek (40 uur per week) (09-10-2020)

Dit item is verlopen op 21-10-2020.

Ben jij een gemotiveerde chauffeur met een flexibele instelling qua werkzaamheden en werktijden? Ben jij klantgericht en fulltime beschikbaar? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Bij Buha werken ondernemende vakmensen met een passie voor de openbare ruimte. Servicegericht, flexibel, trots, betrokken en toegankelijk.

Wat houdt de baan in?

Binnen Team Grondstoffen en Techniek zijn wij op zoek naar een chauffeur voor onze huisvuilauto’s. Als chauffeur ben je met een team verantwoordelijk voor de inzameling en afvoer van verschillende afvalstromen. Je bestuurt zelfstandig de zijbelader. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en bent verantwoordelijk voor het tijdig inzamelen van afval volgens vastgestelde routes. Ook controleer je de staat van het voertuig en het dagelijks en wekelijks onderhoud van de huisvuilauto. Er wordt van je verwacht dat je netjes omgaat met je werkplek, het materieel en dat je huisvuilauto schoon is. Ook draai je in de winterperiode mee tijdens gladheidbestrijdingsacties en ben je bereid om buiten de normale werkuren werkzaamheden te verrichten. Het betreft een veelzijdige functie, waarbij het mogelijk is dat je wordt ingezet voor andere werkzaamheden in de openbare ruimte, zoals bijvoorbeeld vegen/straatreiniging, ontruimingen en het brengpunt.

Wie zoeken we voor deze functie?

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, flexibele en representatieve chauffeur. Je hebt enkele jaren ervaring als chauffeur en je hebt de voorkeur voor het werken in een afval gerelateerde omgeving. Ook heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben je veiligheidsbewust. Je hebt een goede voor de functie passende fysieke gesteldheid en hebt goed oriëntatie gevoel en route-inzicht.

Verder ben je:
•    In het bezit van een VCA diploma of ben je bereidt deze te behalen;
•    Fulltime beschikbaar (40 uur per week) en flexibel inzetbaar in de dag, avond en nacht;
•    In het bezit van een rijbewijs C(E) met Code 95;
•    Minimaal drie jaar ervaring als chauffeur, ervaring op de zijlader is een pré.
•    En heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij je?

Je kunt rekenen op een afwisselende en verantwoordelijke functie in een bedrijf met een goede en collegiale werksfeer. De salarisindicatie bedraagt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, €2.157 tot €2.631 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Ook bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werk vergoeding en een flexibel in te zetten keuzebudget van 13,19%.

Hoe kun je solliciteren?

Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Reageer dan uiterlijk tot 21 oktober 2020 via de website www.werkeningelderland.nl of per e-mail sollicitatie@buha.nl. Neem voor meer informatie contact op met Christine Waasdorp (Manager Grondstoffen en Techniek) op telefoonnummer (0314) 377 444 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer (06) 136 62 258. 

De kennismakingsgesprekken staan gepland op vrijdag 23 oktober 2020. De vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet.