Onze opdracht

Wij zijn Buha. En wij hebben een opdracht. Tegen de laagst mogelijke kosten, houden wij de buurt schoon, heel en veilig. Dat is waar wij voor gaan.

Wij doen ons werk met liefde. Enerzijds zie je dat aan onze enthousiaste collega’s op straat die altijd bereid zijn je te woord te staan. Anderzijds zie je dat aan de ondernemende collega’s op kantoor die open staan voor het gesprek en nieuwe manieren van samenwerken.

Wij doen ons werk voor de mensen van Doetinchem. En daarbij werken we het liefst mét mensen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de wijk en de bewoners. Elk met hun eigen eisen en wensen.

We werken aan dienstverlening van het hoogst mogelijke niveau. Op een unieke wijze bieden we beheer en onderhoud van de buitenruimte onder één dak. Dat leidt tot een slagvaardige organisatie die duurzame oplossingen biedt voor bewoners en gemeenten.

Wij doen veel voor de stad. Maar we kunnen het niet alleen. Door bewoners, ondernemers en partners te betrekken bij wat we doen en samen te werken, creëren we een gedeelde verantwoordelijkheid voor de buitenruimte. Wat leidt tot een schonere en veiligere stad.