In verband met Koningsdag (dinsdag 27 april) zijn de dagen waarop Buha uw afval ophaalt mogelijk gewijzigd. Het Buha brengpunt is op 27 april gesloten en Buha is op deze dagen niet telefonisch bereikbaar. Op Bevrijdingsdag (woensdag 5 mei) zijn de afvalinzameling, openingstijden en telefonische bereikbaarheid ongewijzigd.

Gemeente Doetinchem

Adressen in de gemeente Doetinchem waar de reguliere ophaaldag voor GFT + etensresten (groen) of papier (blauw) op Koningsdag (dinsdag 27 april) valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 24 april voor 7.30 uur. Het Buha brengpunt is op Koningsdag gesloten. Ook zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Meldingen kunt digitaal aan ons doorgeven.

Gemeente Oude IJsselstreek

Adressen in de gemeente Oude IJsselstreek waar de reguliere ophaaldag voor restafval (grijs) op Koningsdag (dinsdag 27 april) valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 24 april voor 7.00 uur.

Bevrijdingsdag

De afvalinzameling op Bevrijdingsdag is ongewijzigd. Het Buha brengpunt is op Bevrijdingsdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Het meldpunt is op Bevrijdingsdag telefonisch bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden.

Uw container altijd op tijd aan de straat met de AfvalWijzer!

Download de app of kijk op www.mijnafvalwijzer.nl.

Afvalwijzer app (App Store)

Afvalwijzer app (Google Play)

foto van hand met telefoon