Vacature: Meewerkend voorman Groen (40 uur per week) (12-09-2019)

Ben jij een goede groenvoorziener die het groen in Doetinchem er graag piekfijn bij ziet liggen? Wil je meer verantwoordelijkheid en zie je er een uitdaging in om samen te werken aan fijne, leefbare wijken? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte in de gemeente Doetinchem. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de eerste, tweede én derde plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige en duurzame leefomgeving. Bij Buha werken ondernemende vakmensen met een passie voor de openbare ruimte. Servicegericht, flexibel, trots, betrokken en toegankelijk.

Wat houdt de baan in?

Als Meewerkend Voorman groen coördineer je de uitvoering en help je mee om de werkzaamheden uit te voeren. Ook begeleid je medewerkers met een sociale arbeidsplaats. Je houdt de wijk schoon, veilig en leefbaar. Je werkt mee aan het onderhouden van bijvoorbeeld straten, trottoirs, riolering, openbaar groen, straatlantaarns, banken, speeltuinen en begraafplaatsen. Vakmensen en medewerkers met een sociale arbeidsplaats helpen je daarbij. Je begeleid samen met de vakmensen deze medewerkers in het vak en draagt je kennis aan hen over. Je werkt samen met de jobcoach. Hij ondersteunt de medewerkers in sociale vaardigheden. We organiseren het werk zoveel mogelijk vanuit de wijken zelf. Dat betekent dat je veel in de wijken aanwezig bent.

Wie zoeken we voor deze functie?

Wij zijn op zoek naar een groenvoorziener met goede sociale en contactuele vaardigheden. Je vindt het leuk om anderen dingen te leren en samen te werken. Daarbij neem je je verantwoordelijkheid en laat je zien dat je van doorzetten houdt. Je bent gediplomeerd groenvoorziener en hebt daarnaast een MBO opleiding niveau 4 gevolgd en bent in het bezit van een rijbewijs BE. Ook heb je enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie en heb je de volgende cursussen gevolgd of ben je bereid deze in de toekomst te gaan volgen: opleiding tot leermeester, certificaat veilig werken langs de weg, Flora en Fauna wetgeving 2 en de cursus begeleiding sociale arbeidsplaats.

Wat bieden wij je?

Wij bieden jou een veelzijdige baan met grote mate van eigen verantwoordelijkheid in een prettige werkomgeving. Ook bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werk vergoeding en een eindejaarsuitkering.

Hoe kun je solliciteren?

Je kunt tot en met 30 september solliciteren via sollicitatie@buha.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Han Egberink (manager Wijkbeheer - 0314 377 416) of Norieke Sikkes (P&O Adviseur - 06 136 622 58).