Vacature: Handhaver Openbare ruimte (40 uur per week) (10-05-2019)

Wil jij samen met je collega’s Doetinchem schoner, veiliger en leefbaarder maken? Kun je goed samenwerken en beschik je over goede contactuele vaardigheden? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Bij Buha werken ondernemende vakmensen met een passie voor de openbare ruimte. Servicegericht, flexibel, trots, betrokken en toegankelijk.

Wat houdt de baan in?

Als Handhaver in de openbare ruimte verricht je werkzaamheden op straat en ben je buiten actief. Je houdt toezicht op actieve naleving van de regelgeving. Je verricht parkeercontroles en bent op verschillende fronten bezig om overlast aan te pakken. Op diverse locaties wordt er toezicht gehouden op de jeugd, het afval (zwerfafval, dumpingen en het aanbieden van afval in afvalcontainers) en het verkeer in de winkelstraten. Ook kom je in actie bij overlast door hondenpoep, illegale reclame, vuurwerk, autowrakken en uitstallingen. Daarnaast is er een belangrijke taak voor je weggelegd om zelf actief op situaties te anticiperen. Hierbij ben je je bewust van je houding, gedrag en je communicatie.  Je werkt samen en doet je werk door met burgers, politie, ondernemers en collega’s van andere teams in gesprek te gaan wanneer dit nodig is.

Wie zoeken we voor deze functie?

Wij zijn op zoek naar een doortastende Handhaver met goede communicatie vaardigheden en een goede lichamelijke conditie. Je hebt kennis van de openbare ruimte en bent flexibel inzetbaar in verband met het werken in onregelmatige diensten. Je gaat samen met een collega op pad. Ook kennen wij speciale bikediensten, waarbij je de gehele dienst gebruik maakt van onze hippe mountainbikes. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en beschikt over een diploma Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA) of bent bereid deze te behalen. De opgedane ervaring in het omgaan met publiek is een pré. 

Wat bieden wij je?

Je kunt rekenen op een afwisselende en verantwoordelijke functie in een bedrijf met een goede en collegiale werksfeer. De salarisindicatie bedraagt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, €2.280 tot €3.001 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Ook bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werk vergoeding en een eindejaarsuitkering.

Hoe kun je solliciteren?

Je kunt solliciteren tot uiterlijk 2 juni 2019 via sollicitatie@buha.nl. Neem voor meer informatie contact op met Lambert Damen (Teamleider Handhaving en Parkeren) op telefoonnummer (06) 109 65 926 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer (06) 136 62 258.