Afvalinzameling, bereikbaarheid en openingstijden tijdens de feestdagen (01-12-2018)

Foto kerstbal

In verband met de feestdagen zijn er enkele aanpassingen in de afvalinzameling en openingstijden van Buha. Daarnaast zijn we telefonisch verminderd bereikbaar.

Openingstijden brengpunt

Op woensdag 19 december, maandag 24 december en maandag 31 december sluit het brengpunt om 15.00 uur. Op dinsdag 25 en woensdag 26 december en dinsdag 1 januari is het brengpunt de gehele dag gesloten.

Bereikbaarheid meldpunt

Op woensdag 19 december, maandag 24 december en maandag 31 december is het meldpunt tot 15.00 uur bereikbaar. Op dinsdag 25 en woensdag 26 december en dinsdag 1 januari is het meldpunt de gehele dag niet bereikbaar. Uiteraard kunnen meldingen wel gewoon digitaal worden doorgegeven via www.buha.nl of via de MijnGemeente app.  

Openingstijden kantoor Havenstraat

Op maandag 24 december en maandag 31 december is ons kantoor aan de Havenstraat gesloten. Wij zijn op deze dagen enkel telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 15.00 uur.

Afvalinzameling tijdens de feestdagen in de gemeente Doetinchem

  • Adressen waar de reguliere ophaaldag voor papier dinsdag 25 december valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 22 december voor 7.30 uur.
  • Adressen waar de reguliere ophaaldag voor papier of restafval op dinsdag 1 januari 2019 valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 29 december voor 7.30 uur.
  • De ophaaldagen voor GFT en etensresten op 25 en 26 december komen te vervallen.

Afvalinzameling tijdens de feestdagen in de gemeente Oude IJsselstreek

  • Adressen waar de reguliere ophaaldag voor PBD op dinsdag 25 december valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 22 december voor 7.30 uur.
  • Adressen waar de reguliere ophaaldag voor PBD op woensdag 26 december valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 29 december voor 7.30 uur.
  • Adressen waar de reguliere ophaaldag voor GFT op dinsdag 1 januari 2019 valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 5 januari voor 7.30 uur.

Deze informatie is ook terug te vinden in de Afvalwijzer via www.mijnafvalwijzer.nl of via de Afvalwijzer app.

Afsluiting afvalbakken en ondergrondse papiercontainers tijdens jaarwisseling

Enkele dagen voor de jaarwisseling worden de afvalbakken en ondergrondse containers voor papier afgesloten. Enkele dagen na Oud en nieuw worden deze weer geopend.

Breng je oud papier daarom pas na 2 januari weer naar de ondergrondse containers. Plaats oud papier niet bij de afgesloten ondergrondse containers. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren.