In verband met Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei) en Tweede Pinksterdag (maandag 24 mei) zijn de dagen waarop Buha uw afval ophaalt mogelijk gewijzigd. Het Buha brengpunt is op 13 en 24 mei gesloten en Buha is op deze dagen niet telefonisch bereikbaar.

Gemeente Doetinchem

Adressen in de gemeente Doetinchem waar de reguliere ophaaldag voor GFT + etensresten (groen) of papier (blauw) op Hemelvaartsdag (13 mei) valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 15 mei voor 7.30 uur.

Adressen in de gemeente Doetinchem waar de reguliere ophaaldag voor GFT + etensresten (groen) of papier (blauw) op Tweede Pinksterdag (24 mei) valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 22 mei voor 7.30 uur.

Het Buha brengpunt is op Hemelvaartsdag (13 mei) en Tweede Pinksterdag (24 mei) gesloten. Ook zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Meldingen kunt u digitaal aan ons doorgeven.

Gemeente Oude IJsselstreek

Adressen in de gemeente Oude IJsselstreek waar de reguliere ophaaldag voor PBD (oranje) op Hemelvaartsdag (13 mei) valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 15 mei voor 7.00 uur.

Adressen in de gemeente Oude IJsselstreek waar de reguliere ophaaldag voor restafval (grijs)  op Tweede Pinksterdag (24 mei) valt, kunnen hun container aan de straat zetten op zaterdag 22 mei voor 7.00 uur.

Uw container altijd op tijd aan de straat met de AfvalWijzer!

Download de app of kijk op www.mijnafvalwijzer.nl.

Afvalwijzer app (App Store)

Afvalwijzer app (Google Play)

foto van hand met telefoon