Buha is op zoek naar een creatieve en zelfstandig werkende projectleider met een integrale blik op grondstoffen, circulariteit en openbare ruimte.

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Bij Buha werken ondernemende vakmensen met een passie voor de openbare ruimte. Servicegericht, flexibel, trots, betrokken en toegankelijk.

Wat houdt de baan in?

Afhankelijk van je expertise:

  • Ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het circulair ambachtscentrum.
  • Voer je (deel)projecten van het grondstoffenplan uit en ben je verantwoordelijk voor de op te leveren resultaten. Hierbij stuur je op kwaliteit, samenwerking en integraliteit.
  • Jaag je initiatieven aan op het gebied van hergebruik van afval als grondstof en leg je hiervoor actief contact met stakeholders.
  • Voer je werkzaamheden uit in het kader van klimaatadaptatie en de herinrichting van de openbare ruimte.
  • Stel je praktische adviezen, uitvoeringsprogramma’s en beleid op.
  • Zet je het uitvoeringsbudget verantwoord in en werk je aan (beheer) projecten en innovatieve contractvormen.
  • Vertegenwoordig je Buha vanuit jouw vakgebied bij (gemeentelijke) opdrachtgevers en treed je op als volwaardig gesprekspartner op alle niveaus voor bestuur, partners en inwoners.

Wie zoeken we voor deze functie?

Je bent een zelfstandige projectleider met een passie voor grondstoffen en/of openbare ruimte en ziet het als een uitdaging om te werken aan projecten met een politieke, financiële en maatschappelijke impact. Je hebt een heldere visie, oog voor nieuwe kansen ontwikkelingen en werkt doel- en resultaatgericht. Verder werk je graag in teamverband en heb je het vermogen om strategische plannen concreet tot uitvoering te brengen.

Wat bieden wij je?

We bieden je een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid in een bedrijf met een prettige werksfeer. De salarisindicatie bedraagt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, minimaal € 3.408 en maximaal €5.281 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Ook bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werk vergoeding en een flexibel in te zetten keuzebudget van 13,19%.

Hoe kun je solliciteren?

Je kunt solliciteren door uiterlijk 1 september 2021 je motivatiebrief en CV te mailen naar sollicitatie@buha.nl. Neem voor meer informatie contact op met Lambert Damen (manager) op telefoonnummer 06 109 65 926 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer 06 136 62 258. De vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. De eerste gesprekken staan gepland op dinsdag 7 september 2021.