Buha bv zoekt een contractmanager (32 - 40 uur per week) die een belangrijke rol heeft bij de totstandkoming, realisatie en afronding van contracten met leveranciers. Ben jij analytisch sterk en heb jij affiniteit met aanbestedingswetgeving? Dan is deze vacature iets voor jou!

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte in de gemeente Doetinchem. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Onze vakgebieden zijn: afvalinzameling, groen, parkeren, handhaving, accommodaties, begraven, infrastructuur en riolering.

Midden in de samenleving

We zijn trots op ons sociale hart en staan midden in de samenleving. Zo bieden we bijvoorbeeld mensen die moeite hebben met het vinden van een (reguliere) baan een werkplek waar ze kunnen werken en leren. Onze cultuur is naast sociaal ook praktisch; we zijn sociale en nuchtere doeners. We streven naar een mix én match tussen jong en oud en stimuleren iedereen die bij ons werkt om zijn hele carrière lang te blijven leren.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming, realisatie en afronding van contracten met leveranciers. Je onderhandelt met (markt)partijen en adviseert over de vorm en inhoud van deze contracten.
 • Je beoordeelt af te sluiten contracten op potentiële juridische en commerciële risico’s. Je adviseert over het bepreken en te beheersen van deze risico’s.
 • Je creëert draagvlak voor de juiste toepassing van afgesloten contracten.
 • Je bent verantwoordelijk voor inkooptrajecten en evalueert contractafspraken, zowel intern als extern. Daarmee ben je aanjager in het realiseren van afgesproken contractdoelstellingen en KPI’s.
 • Je signaleert verbetermogelijkheden en denkt mee over de optimalisatie van bestaande processen;
 • Je fungeert als vraagbaak voor contract(management)zaken. Je adviseert gevraagd en ongevraagd vanuit jouw uitgebreide vakkennis.
 • Je voert gesprekken met contractpartners, werkt samen met inkoopadviseurs van de gemeentelijke opdrachtgevers en neemt deel aan inkoop-overleggen.

Wie zoeken we voor deze functie?

Wij zoeken een collega die daadkrachtig is en als geen ander weet hoe je ervoor zorgt dat de contractafspraken worden nageleefd. Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht en hebt affiniteit met aanbestedingswetgeving. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden wij je?

 • Je hebt de ruimte om invulling te geven aan jouw werk en (loop)baan.
 • Een organisatie met korte lijnen en waar slagvaardig gewerkt wordt.
 • Een gezellige werksfeer en een gezonde werk-privé balans.
 • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao GEO Services, zoals een woon-werk vergoeding en een flexibel in te zetten keuzebudget van 13,44%. Afhankelijk van je leeftijd bedraagt het salaris €2.938 - €4.472 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Hoe kun je solliciteren?

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 2 april 2023 via sollicitatie@buha.nl. Neem voor meer informatie contact op met Bas Römer (manager) op telefoonnummer (06) 534 75 561 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer (06) 136 62 258.