Buha zoekt groene vakkrachten met hart voor groen! Werk je als hovenier en ben je benieuwd hoe het zou zijn om je werk te doen in de groene openbare ruimte? Of wil je graag hovenier worden en zoek je een fijne werkplek waar je kunt werken en leren? Dan is deze vacature iets voor jou!

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte in de gemeente Doetinchem. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Onze vakgebieden zijn: afvalinzameling, groen, parkeren, handhaving, accommodaties, begraven, infrastructuur en riolering.

Midden in de samenleving

We zijn trots op ons sociale hart en staan midden in de samenleving. Zo bieden we bijvoorbeeld mensen die moeite hebben met het vinden van een (reguliere) baan een werkplek waar ze kunnen werken en leren. Onze cultuur is naast sociaal ook praktisch; we zijn sociale en nuchtere doeners. We streven naar een mix én match tussen jong en oud en stimuleren iedereen die bij ons werkt om zijn hele carrière lang te blijven leren. Daarnaast staan belangrijke onderwerpen als klimaatadaptatie, circulaire afvalstromen en duurzaamheid hoog op onze agenda.

Wat ga je doen?

Je bent als hovenier in eerste instantie verantwoordelijk voor het groen en de bomen in jouw werkgebied in de wijken en het buitengebied. Daarnaast zet je je met een brede blik in voor een prettige en veilige woonomgeving voor de bewoners. Jouw werk maakt hierin het verschil. We zoeken daarom een hovenier met nét dat beetje extra.

Wie zoeken we voor deze functie?

  • Je onderhoudt makkelijk contact met bijvoorbeeld leveranciers en vrijwilligers. In overleggen, afstemmen en bemiddelen ben je sterk. Je staat stevig in jouw schoenen, durft beslissingen te nemen beïnvloedt collega’s op een coachende en positieve manier. Collega’s met een sociale arbeidsplaats maken namelijk ook onderdeel uit van jouw team en die moet je soms even op weg helpen en bijsturen.
  • Je bent in het bezit bent van een diploma Hovenier (minimaal mbo-niveau 2) of bent bereid dit diploma te halen. Het werk- en denkniveau voor deze functie is minimaal MBO. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B en E (of bereidheid om rijbewijs E te halen).

Maar minstens zo belangrijk vinden we het wie jij bent als mens. Als je service- en oplossingsgericht bent, flexibel en betrokken, je eigen regie voert en hart voor de zaak hebt, dan val je bij ons in goede aarde!

Wat bieden we jou?

Bij ons vind je een fijne omgeving om in te werken en leren. Naast een goed salaris volgens de cao GEO Services bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Je hebt de ruimte om invulling te geven aan jouw werk en (loop)baan. In een organisatie met korte lijnen en waar slagvaardig gewerkt wordt, heb je samen met je collega’s de verantwoordelijkheid om het werk te verdelen en klussen te klaren. Daarnaast gaan we voor een gezonde werk werk-privé balans.

Enthousiast geworden? Zo kun je je solliciteren!

Je kunt solliciteren via sollicitatie@buha.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer 06 13 66 22 58.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.