Buha zoekt een beleidsmedewerker/beheerder bomen, natuur en landschap. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze vakmensen en opdrachtgever(s), waarbij je vragen behandelt over diverse boom-, en groen gerelateerde kwesties met bestuurlijke gevoeligheid. Ben jij gepassioneerd over bomen en groen en ben je klaar om je expertise in te zetten voor een organisatie met een positieve impact op onze leefomgeving? Dan is deze vacature iets voor jou!

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte in de gemeente Doetinchem. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Onze vakgebieden zijn: afvalinzameling, groen, parkeren, handhaving, accommodaties, begraven, infrastructuur en riolering.

Midden in de samenleving

Bij Buha werken sociale en nuchtere doeners met passie voor hun vakgebied. We staan midden in de samenleving en zijn trots op ons sociale hart. We streven naar een mix én match tussen jong en oud en stimuleren iedereen die bij ons werkt om zijn hele carrière lang te blijven leren. Ook bieden we bijvoorbeeld mensen die moeite hebben met het vinden van een (reguliere) baan een werkplek waar ze kunnen werken en leren.

Wat ga je doen?

  • Je ontwikkelt en implementeert beleidsplannen voor duurzaam boom- en groenbeheer.
  • Je adviseert projectleiders en het bestuur over boom- en groenbeheer strategieën.
  • Je onderhoudt contacten met externe stakeholders, zoals gemeentelijke instanties en ecologische organisaties.
  • Je coördineert en houdt toezicht op boom- en groenprojecten.
  • Je volgt de ontwikkelingen in de sector en draagt bij aan innovatieve oplossingen.
  • Je bent breed inzetbaar als adviseur binnen Buha.

Wie zoeken we voor deze functie?

We zoeken een collega met aantoonbare ervaring in beleidsontwikkeling en projectbeheer op het gebied van bomen en groen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt het vermogen om met bestuurlijke gevoeligheid om te gaan. Daarnaast heb je kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot groenbeheer. Je hebt een passie voor duurzaamheid, bomen en biodiversiteit.

Wat bieden wij je?

  • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao GEO Services, zoals een woon-werk vergoeding en een flexibel in te zetten keuzebudget van 13,44%. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het salaris €3.781 - €5.314 bruto per maand op basis van 40 uur per week.
  • Je hebt de ruimte om invulling te geven aan jouw werk en (loop)baan.
  • Een organisatie met korte lijnen en waar slagvaardig gewerkt wordt.
  • Een gezellige werksfeer en een gezonde werk-privé balans.

Hoe kun je solliciteren?

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan uiterlijk 19 november 2023 via sollicitatie@buha.nl. Neem voor meer informatie contact op met Bas Römer (Manager) op telefoonnummer (0314) 377 477 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer (0314) 646 541.

 De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.